Τηγανιτά παντζάρια με σκόρδο και τζίντζερ

Τηγανιτά παντζάρια με σκόρδο και τζίντζερ

Μια νόστιμη παραλλαγή!

Υλικά

  • 1κ σούπας λάδι καρύδας
  • 3 βρασμένα παντζάρια
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 κομμάτι τζίντζερ (οσο την σκελίδα του σκόρδου)

Directions

  1. Η διαδικασία είναι απλή και γρήγορη! Εγω χρησιμοποίησα έτοιμα βρασμένα παντζάρια για να εξοικονομήσω χρόνο! Αν έχετε φρέκσα ακόμα καλύτερα! Βρἀστε τα και ακολουθήστε μετά την συνταγἠ!
  2. Κόψτε πρώτα σε ροδέλες και μετά σε λωρίδες τα παντζάρια. Ζεστάνετε ενα τηγάνι με 1 κ σούπας λάδι καρύδας! Ναι, λάδι καρύδας! Είναι ελαφρύ και πολύ νόστιμο!
  3. Βάλτε τα παντζάρια, μια πρέζα αλάτι και τρίψτε απο πάνω το σκόρδο και το τζίντζερ προτιμάτε!
  4. Τηγανίστε σε δυνατή φωτιά για 5 λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς! Σερβίρετε με σαλάτα η και με γιαούρτι που είναι σαφως ο ιδανικός συνδιασμός!

Comments

comments