Υλικά
- 1 κιλό μανιτάρια πλευρώτους
- 3 σκελίδες σκόρδο
- ελαιόλαδο
- 1 κγ γεμάτη κόκκινο πιπέρι
- 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- μαιντανό (προεραιτικά)
- 1 κ σούπας ξύδι μπαλσάμικο (η πάστα είναι ακόμα καλύτερη αν έχετε)
Εκτέλεση
- Σε ενα μεγάλο τηγάνι βάλτε ελαιόλαδο (με το μάτι…υπολογίστε αν θελετε 5 κ σούπας το λιγότερο) και τσιγαρίστε το κρεμμύδι με το κόκκινο πιπέρι.
- Προσθέστε τα μανιτάρια και σε δυνατή φωτιά τηγανίστε τα μέχρι να συρρικνωθούν.
- Επειτα πολτοποιήστε το σκόρδο η κόψτε το σε πολυ λεπτές λωρίδες και προσθέστε το στο τηγάνι μαζι με λίγο μαιντανό φρέσκο. Προσθέστε αλάτι και πιπέρι.
- Σβἠστε με το μπαλσάμικο και σερβίρετε τα ζεστά
Comments
comments