Λαβράκια στον φούρνο κανείς;; Οσους ξερω, παντα το σκεπάζουν το ψάρι με αλουμινόχαρτο αλλα εγω θα σας δείξω αλλον τρόπο!
Εκτέλεση
- Αλείφουμε το ταψί μας με ελαιόλαδο..
- Κόβουμε σε ροδέλες 2 μέτριες πατάτες και τις χρησιμοποιούμε ως βάση (μαξιλαράκι) για τα ψάρια για να μην κολλήσουν στο ταψί!
- Τα ψάρια φίλοι μου θέλουν το αλατάκι τους γι᾽αυτο μην το λυπηθείτε! Αλλο ενα κόλπο που μου έμαθε η μητέρα μου, ειναι να βάζω λεμόνι στην κοιλιά και ροδέλες ντομάτας απο πάνω και ετσι το ψάρι μας παραμένει τρυφερό και λεμονάτο!
- Λιγο λαδάκι ακόμα, ρίγανη, λίγο μαιντανό για άρωμα, 20 λεπτά στον φούρνο στους 170῏180 βαθμους κελσίου και ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!