Σκορδαλιά αλλιώτικη

Σκορδαλιά αλλιώτικη

 

Σκορδαλιά απο περρίσευμα πουρε;; Γινέται! Πως δεν γίνεται! Πολλοι μου είπαν ῾Μα εχει γάλα μέσα ο πουρἐς!῾ Και τι με αυτό; Ισα Ισα γίνεται πιο βελούδινη η σκορδαλιά! Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε!

Υλικά

  • 2 ποτήρια πουρές (ανάλογα με το ποσο σας εμεινε, διπλασιάστε η αφαιρέστε ποσότητα απο την συνταγή)
  • 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένο
  • 5 κ σούπας ελαιόλαδο
  • αλάτι (οσο χρειαστεί διοτι ο πουρές σας λογικά εχει αλάτι…δοκιμάστε πριν προσθέστε)
  • 1 κ σόυπας ξύδι απο λευκό κρασί
  • Μερικά καρύδια και ελίτσες για σερβίρισμα

Εκτέλεση

Λογο του οτι ο πουρές μας ειναι ήδη έτοιμος, δεν θα χρειαστούμε μούλτι! Απλά βάλτε ολα τα υλικά μεσα (εκτος απο τις ελιτσες και τα καρύδια) σε ενα μπόλ και ανακατέψτε καλά μεχρι να ενωθούνε τα υλικά! Σερβίρετε κρύο με καρδυδάκια και ελιές και μια γυροβολιά ελαιόλαδο απο πάνω! Γρήγορο, νόστιμο και πανεύκολο!  

Comments

comments