Ingredients
- 1 ποτήρι πουρέ κολοκύθας
- 2 ποτήρια τυρί μασκαρπόνε
- 2 ποτήρια ζάχαρη άχνη
- ¼ κγ μοσχοκαρυδο
- ¼ κγ κανέλα
- ¼ κγ γαρύφαλλο
- μια πρέζα αλάτι
- 1 ποτήρι κρέμα γάλακτος
- τριμμένα μπισκότα κανέλας
Directions
- Σε ενα μεγάλο μπόλ, χτυπήστε τον πουρέ κολοκύθας, 1 ποτήρι μασκαπρόνε, 1 ποτήρι άχνη, τα μπαχαρικά σας και το αλάτι μέχρι να ανακατευθούν καλά.
- Σε ενα αλλο μπόλ, προσθέστε την κρέμα γάλακτος με το υπόλοιπο μασκαρπόνε και την άχνη μέχρι να γίνει κρεμώδες. Αυτο το μείγμα θα σας βγάλει 6 ποτήρια παρφέ αλλα είναι και αναλόγως τι μέγεθος έχετε. Σας προτείνω να τα φτιάχνετε ενα ενα μην σας βγεί λειψό το τελευταίο!
- Με αυτη τη σειρά, διαμορφώστε τις στρώσεις του παρφέ: Μείγμα κολοκύθας – κρέμα – μπισκότα – μείγμα κολοκύθας – κρέμα και τελευταία επίστρωση τα μπισκότα! Αν θέλετε βάζετε και λίγη κανέλα απο πάνω, επιλογή σας! Ελπίζω να σας αρέσει!
Comments
comments