Παρφέ με κολοκύθα και κρέμα μασκαρπόνε!

Παρφέ με κολοκύθα και κρέμα μασκαρπόνε!

Ingredients

  • 1 ποτήρι πουρέ κολοκύθας
  • 2 ποτήρια τυρί μασκαρπόνε
  • 2 ποτήρια ζάχαρη άχνη
  • ¼ κγ μοσχοκαρυδο
  • ¼ κγ κανέλα
  • ¼ κγ γαρύφαλλο
  • μια πρέζα αλάτι
  • 1 ποτήρι κρέμα γάλακτος
  • τριμμένα μπισκότα κανέλας

Directions

  1. Σε ενα μεγάλο μπόλ, χτυπήστε τον πουρέ κολοκύθας, 1 ποτήρι μασκαπρόνε, 1 ποτήρι άχνη, τα μπαχαρικά σας και το αλάτι μέχρι να ανακατευθούν καλά. 
  2. Σε ενα αλλο μπόλ, προσθέστε την κρέμα γάλακτος με το υπόλοιπο μασκαρπόνε και την άχνη μέχρι να γίνει κρεμώδες. Αυτο το μείγμα θα σας βγάλει 6 ποτήρια παρφέ αλλα είναι και αναλόγως τι μέγεθος έχετε. Σας προτείνω να τα φτιάχνετε ενα ενα μην σας βγεί λειψό το τελευταίο!
  3.  Με αυτη τη σειρά, διαμορφώστε τις στρώσεις του παρφέ: Μείγμα κολοκύθας – κρέμα – μπισκότα – μείγμα κολοκύθας – κρέμα και τελευταία επίστρωση τα μπισκότα! Αν θέλετε βάζετε και λίγη κανέλα απο πάνω, επιλογή σας! Ελπίζω να σας αρέσει! 

Comments

comments