Σολωμός με άνιθο, λεμόνι και σκόρδο

Σολωμός με άνιθο, λεμόνι και σκόρδο

…Θεϊκός συνδιασμός!

Υλικα

  • Δυο 250γρ φιλέτα σολωμού
  • 4 κ σούπας ψιλοκομμένο άνιθο
  • Χυμό απο ένα λεμόνι
  • 6 λεπτές φέτες λεμονιού
  • 2 σκελίδες σκόρδο (πατημένα στην πρέσσα σκόρδου)
  • Αλάτι Ιμαλαϊων

Directions

  1. Ξεπλύνετε τον σολωμό κάτω απο κρύο τρεχούμενο νερό. Αλατίστε και αφήστε στην άκρη.
  2. Σε ένα μικρό μπόλ, ανακατέψτε τον άνιθο, λεμόνι και το σκόρδο. Τοποθετήστε τον σολωμό σε ενα ταψι που έχετε στρώσει απο πάνω ενα φύλλο λαδόκολα.
  3. Μοιράστε το μείγμα πἀνω απο τα 2 κομμάτια, βάλτε απο 3 φέτες λεμόνι στο καθένα και μαγειρέψτε σε προθερμασμένο φούρνο για 12 λεπτά στους 200 βαθμούς κελσίου. Η γεύση θα σας απογειώσει!

Comments

comments