Παγωτό στο σπίτι

Παγωτό στο σπίτι

Το πιο απλό, ευκολο, ελαφρύ σε υφή και νόστιμο σπιτικό παγωτό που εχω φάει! Μου την έδωσε την συνταγή η καλή μου φίλη και καλοκαιρινή γειτόνισα, Ιωάννα!

Υλικά

  • 1 ζαχαρούχο γάλα
  • 1 φυτική κρέμα γάλακτος 250ml
  • 1 πακέτο πτι μπἐρ

Εκτέλεση

  1. Σε ενα μεγάλο μπόλ, ανακατέψτε με ενα μίξερ την κρέμα με το ζαχαρούχο μέχρι να δέσει. Να φροντίσετε να είναι παγωμένη η κρέμα γάλακτος!
  2. Σε ενα βαθύ ταψί, βάλτε μια στρὠση μπισκότα και βάλτε την κρέμα απο πάνω ομοιόμορφα. Στρὠστε απο πάνω μια άλλη στρώση μπισκότα φροντίζοντας να είναι σχεδόν στο ιδιο με την κάτω στρώση για να μπορέσετε να τα κόψετε οταν κρυώσει η κρεμα.
  3. Βαλτε το στο ψυγείο για τουλάχιστον 8 ώρες και κόψτε σε σαντουιτσάκια και σερβίρετε!

Comments

comments