Μικρές Γαρίδες σαγανάκι με μουστάρδα και μακαρόνια

Μικρές Γαρίδες σαγανάκι με μουστάρδα και μακαρόνια

Υλικα

  • 500γ αποφλοιωμένες γαρίδες μικρές
  • 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 5 κ σούπας βιτἀμ
  • 3 κ σούπας μουστάρδα dijon
  • 1 κ σούπας μαιντανό ψιλοκομμένο
  • 1 σφινάκι κονιάκ
  • Χυμό απο 1/2 λεμόνι
  • 1κγ μπαχαρικό μείγμα λαχανικών
  • 100ml νερό χλιαρό

Εκτελεση

  1. Τσιγαρίστε το κρεμμύδι σε 2 κ σούπας βιτάμ. Έπειτα προσθέστε το σκόρδο (περασμένο απο πρέσσα σκόρδου).
  2. Αλατίστε τις γαρίδες και προσθέστε τις στο τηγἀνι. Τσιγαρίστε για 2 λεπτά και σβήστε με το κονιάκ και το λεμόνι.
  3. Προσθέστε την μουστάρδα, τον μαϊντανό και το υπόλοιπο βιτἀμ και ανακατέψτε καλά. Χαμηλώστε την φωτιά στο 3 (απο 1 εως 9 η ένταση) βἀλτε το νερό και αφήστε τις να σιγοβράσουν για 10 λεπτά.
  4. Σερβίρετε με μακαρόνια (προεραιτικά) η σκέτα σαν ορεκτικό!

Comments

comments