Υλικα
- 2 1/2 πακετα μπισκότα πτι μπερ
- 300γρ βούτυρο βιτάμ
- 600γρ γιαούρτι στραγγιστό
- 1 ζαχαρούχο γαλα (400γρ)
- Χυμό από ένα λεμόνι
- ξύσμα απο ένα ένα πορτοκάλι
- κανέλα για σερβίρισμα
Εκτελεση
- Χτυπάμε στο μπλέντερ τα μπισκότα και τα απλώνουμε σε ενα πυρέξ. Λιώνουμε το βούτυρο και το χύνουμε πάνω απο τα μπισκότα.
- Ανακατεύουμε καλά και φτιάχνουμε την βάση για το γλυκό, πιέζοντας με ενα κουτάλι για να είναι ομοιόμορφα μοιρασμένο.
- Σε ενα μπόλ αδειάζουμε το γιαούρτι, το ζαχαρούχο, το ξυσμα πορτοκαλιού και το χυμό λεμονιού. Ανακατευουμε καλά και απλώνουμε την κρέμα πανω απο τα μπισκὀτα.
- Αφήνουμε το γλυκό στο ψυγείο για 2 με 3 ωρες ή ακόμη καλύτερα σερβίρουμε την επόμενη μέρα με λίγη κανέλα. Ταιριάζει απίστευτα!
Comments
comments