Υλικά:
250γρ αλεύρι φαρίνα
250γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
4 αβγά
140γρ ζάχαρη
1κγ βανίλια ρευστή
50ml γάλα
Εκτέλεση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170 στον αέρα. Βουτυρώνουμε μια φόρμα για κέικ.
Χτυπάμε το βούτυρο με την ζάχαρη για 5 λεπτά. Σε μετρια ταχύτητα προσθέτουμε ενα ενα τα αβγά και μετά το γάλα και την βανίλια.
Τέλος, το αλεύρι και ανακατεύουμε μεχρι να ενσωματωθεί. Ψήνουμε για 1 ώρα η μέχρι να βγεί καθαρό ενα ξυλάκι που θα τρυπήσουμε στην μέση.