Υλικά:
8 κοπανάκια κοτόπουλο
3 κ σούπας βεγκέτα η καρικεύμα για κοτόπουλο
1/4 κούπας ελαιόλαδο
200ml κρέμα γάλακτος
250ml ζεστό νερό
2 κ σούπας κόρν φλάουρ διαλλυμένο σε λίγο κρύο νερό
Ρύζι μπασμάτι για συνοδευτικό
Εκτέλεση:
Καρικεύουμε το κοτόπουλο και το τσιγαρίζουμε στο ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι που να εχει καπάκι! Εγω εχω ενα εξαιρετικό της εταιρίας Gruppe!
Μόλις πάρουν χρώμα απο κάθε μεριά, ρίχνουμε το ζεστό νερό, χαμηλώνουμε την θερμοκρασία, σκεπάζουμε και το αφήνουμε για 1 ωρα μέχρι να λιώσει!
Προσθέτουμε στο τέλος την κρέμα γάλακτος και μόλις ζεσταθεί, δένουμε με το κόρν φλάουρ! Σερβίρουμε με μπασμάτι! Ονειρο!