Κορμός (Μωσαϊκό) με καραμέλα

Κορμός (Μωσαϊκό) με καραμέλα

υλικα

  • 1 πακέτο μπισκότα μιράντα
  • 1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ
  • 200γρ βούτυρο λιωμένο
  • 120γρ κακάο
  • 1 σφινάκι λικέρ της επιλογής σας
  • 200γρ ζαχαρούχο γαλα
  • 1 κονσέρβα έτοιμη καραμέλα

Directions

    1. Σπἀμε τα μπισκότα με το χέρι σε μικρά κομματάκια σε ενα μεγάλο μπόλ.
  1. Λιώνουμε το βούτυρο και περιχύνουμε (να εχει κρυώσει λίγο, να μην βράζει)
  2. Προσθέτουμε το ζαχαρούχο, το κακάο και το σφινάκι και ανακατεύουμε με μια κουτάλα.
  3. Στρώνουμε μεμβράνη σε μια βαθιά φόρμα και βάζουμε μέσα το μείγμα.
  4. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και τοποθετούμε στην κατάψυξη για 3 ώρες το λιγότερο.
  5. Ξεφορμάρουμε και ρίχνουμε απο πάνω την καραμέλα. Μπορείτε να φτιάξετε και δικιά σας καραμέλα αν το επιθυμείτε!

Comments

comments