υλικα
- 1 πακέτο μπισκότα μιράντα
- 1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ
- 200γρ βούτυρο λιωμένο
- 120γρ κακάο
- 1 σφινάκι λικέρ της επιλογής σας
- 200γρ ζαχαρούχο γαλα
- 1 κονσέρβα έτοιμη καραμέλα
Directions
-
- Σπἀμε τα μπισκότα με το χέρι σε μικρά κομματάκια σε ενα μεγάλο μπόλ.
- Λιώνουμε το βούτυρο και περιχύνουμε (να εχει κρυώσει λίγο, να μην βράζει)
- Προσθέτουμε το ζαχαρούχο, το κακάο και το σφινάκι και ανακατεύουμε με μια κουτάλα.
- Στρώνουμε μεμβράνη σε μια βαθιά φόρμα και βάζουμε μέσα το μείγμα.
- Σκεπάζουμε με μεμβράνη και τοποθετούμε στην κατάψυξη για 3 ώρες το λιγότερο.
- Ξεφορμάρουμε και ρίχνουμε απο πάνω την καραμέλα. Μπορείτε να φτιάξετε και δικιά σας καραμέλα αν το επιθυμείτε!
Comments
comments