Υλικα
- 100ml κόκκινο ξηρό κρασί NEMEA
- Χυμό απο μισό πορτοκάλι
- 2κγ μέλι
- 1 ξυλάκι κανέλας
- 1 αστεροιδή γλυκάνισσο
- 1κγ ξύσμα πορτοκαλιου
- 1 λεπτή φλούδα πορτοκαλιού
Εκτελεση
Ζεσταίνετε σε μια μικρή κατσαρόλα πρώτα το κρασί και μόλις πάρει βράση, ρίξτε τα υπὀλοιπα υλικά. Αφήστε το για 10 λεπτά το πολυ σε μέτρια προς σιγανή φωτιά. Για περισσότερο άρωμα και γέυση απο τα μπαχαρικά, στραγγίστε τα τελευταία στιγμή πρωτού σερβίρετε! Η παραπάνω δοσολογία είναι για 2 μικρά ποτήρια κρασί Διπλασιάστε για μεγάλη παρέα! Καλή απὄλαυση