Υλικά
- 500γ μακαρόνια
- 6 μεγαλες σκελίδες σκόρδο
- 3/4 ποτήρι/φλυτζάνι ελαιόλαδο
- 1 κγ μπούκοβο
- ψιλοκομμένο μαϊντανό (3 κ σουπας το λιγότερο η όσο προτιμάτε εσείς)
- αλάτι
- Φρεσκοτρυμμένη παρμεζάνα για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
- Boil your spaghetti in generously salted (at least 1 full Tbsp) water for 10 minutes. In that time prepare the sauce.
- To prepare this simple sauce, thinly slice the garlic with a sharp knife. Heat up your olive oil and add the garlic.
- Once it starts bubbling reduce the heat to low and let it infuse all its flavours into the oil. About 6 minutes into simmering raise the heat up to a medium high until the garlic is golden brown.
- Remove it off the heat completely and to the oil, add the parsley and pepper flakes.
- Σουρώστε τα μακαρόνια σας, βάλτε τα πάλι στην κατσαρόλα και περιχύστε την σάλτσα απο πάνω. Ανακατέψτε καλά!
- Σερβόρετε με φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα