Μακαρονάδα Aglio e Olio (σκορδόλαδο)

Μακαρονάδα Aglio e Olio (σκορδόλαδο)

Υλικά

  • 500γ μακαρόνια
  • 6 μεγαλες σκελίδες σκόρδο
  • 3/4 ποτήρι/φλυτζάνι ελαιόλαδο
  • 1 κγ μπούκοβο
  • ψιλοκομμένο μαϊντανό (3 κ σουπας το λιγότερο η όσο προτιμάτε εσείς)
  • αλάτι
  • Φρεσκοτρυμμένη παρμεζάνα για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

  1. Boil your spaghetti in generously salted (at least 1 full Tbsp) water for 10 minutes. In that time prepare the sauce.
  2. To prepare this simple sauce, thinly slice the garlic with a sharp knife. Heat up your olive oil and add the garlic.
  3. Once it starts bubbling reduce the heat to low and let it infuse all its flavours into the oil. About 6 minutes into simmering raise the heat up to a medium high until the garlic is golden brown.
  4. Remove it off the heat completely and to the oil, add the parsley and pepper flakes.
  5. Σουρώστε τα μακαρόνια σας, βάλτε τα πάλι στην κατσαρόλα και περιχύστε την σάλτσα απο πάνω. Ανακατέψτε καλά!
  6. Σερβόρετε με φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα

 

Comments

comments