Υλικα
- 3 φλ αλέυρι κίτρινο
- 1 φλ καλαμποκάλευρο
- 1 φλ σιμιγδάλι ψιλό
- 1κγ αλάτι
- 1/2 κγ μπέικιν
- 1/2 φλ ελαιόλαδο
- 1/4 φλ γάλα η γιαούρτι
- 3 φλ νερό
Για την γέμιση:
- 1/2 κιλό σπανάκι
- 2 πράσα
- 1 κρεμμύδι ξερό
- 4 αβγά
- 3/4 φλ λάδι
- 300γρ φέτα
- 2 κ σούπας τραχανά (γλυκός)
- αλάτι κ πιπέρι
Directions
- Κοσκινίζουμε τα αλεύρια και ανακατέουμε ολα τα υλικά μαζί μέχρι να ενσωματωθούν και να δημιουργηθεί ενας χυλός.
- Ψιλοκόβουμε τα πράσα το κρεμμύδι και το σπανάκι. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά.
- Λαδώνουμε ενα ταψί και βάζουμε τα 2/3 του χυλού κάτω. Βάζουμε την γέμιση απο πάνω, την πατάμε ελαφρώς. Μετα προσθέτουμε και το υπόλοιπο χυλό απο πάνω προσθέτωντας λίγο νεράκι πρωτου το απλώσουμε για να αραιωθεί.
- Ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο.
- Ψήνουμε στους 190 στον αέρα για 1 ώρα μέχρι να πάρει χρώμα!