Παϊδάκια με πατάτες Λεμονάτες στον φούρνο

Παϊδάκια με πατάτες Λεμονάτες στον φούρνο

Υλικα

  • 15 παϊδάκια αρνίσια
  • 5 πατάτες μεγάλες
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένη ρίγανη
  • χυμὀ απο 1 λεμόνι μεγάλο
  • ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  1. Κόψτε τις πατάτες (με την φλούδα) κυδωνάτες και βάλτε τις σε αλατισμένο νερό για 10 λεπτά μόνο! Οσο βράζουν, ξεπλύντε τα παϊδάκια και καρικεύστε τα με μπόλικο αλάτι, ρίγανη και 1/2 ποτήρι ελαιόλαδο.
  2. Βάλτε τα σε ενα ταψί να ψήνονται στους 180 βαθμούς κελσίου. Σουρώστε τις πατάτες και σε ενα ξεχωριστό ταψί η σκεύος, καρικεύστε τις με αλάτι, ρίγανη, ελαιόλαδο και λεμόνι και ρίξτε τις στο ταψί με τα παϊδάκια!
  3. Ψήστε τα για 20 λεπτά. Στο τέλος για να αποψηθούν, δυναμώστε τον φούρνο στους 200 για αλλα 10 λεπτἀ και είναι έτοιμα!

Comments

comments