Υλικα
- 15 παϊδάκια αρνίσια
- 5 πατάτες μεγάλες
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένη ρίγανη
- χυμὀ απο 1 λεμόνι μεγάλο
- ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Κόψτε τις πατάτες (με την φλούδα) κυδωνάτες και βάλτε τις σε αλατισμένο νερό για 10 λεπτά μόνο! Οσο βράζουν, ξεπλύντε τα παϊδάκια και καρικεύστε τα με μπόλικο αλάτι, ρίγανη και 1/2 ποτήρι ελαιόλαδο.
- Βάλτε τα σε ενα ταψί να ψήνονται στους 180 βαθμούς κελσίου. Σουρώστε τις πατάτες και σε ενα ξεχωριστό ταψί η σκεύος, καρικεύστε τις με αλάτι, ρίγανη, ελαιόλαδο και λεμόνι και ρίξτε τις στο ταψί με τα παϊδάκια!
- Ψήστε τα για 20 λεπτά. Στο τέλος για να αποψηθούν, δυναμώστε τον φούρνο στους 200 για αλλα 10 λεπτἀ και είναι έτοιμα!