Υλικα
- 500γρ μανιτἀρια champignon
- 200ml φυτική κρέμα
- 1κγ γλυκιά πάπρικα
- 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- ψιλοκομμένο μαϊντανό
- ελαιόλαδο
- αλάτι – πιπέρι
Εκτελεση
- Τσιγαρίζουμε το κρεμμυδάκι με λίγο ελαιόλαδο. Προσθέτουμε την πάπρικα και ρίχνουμε μια γυροβολιά!
- Ξεφλουδίζουμε και κόβουμε τα μανιτάρια. Τα βάζουμε και αυτά στο τηγάνι και σε δυνατή φωτιά τα σωτάρουμε μέχρι να βγάλουν το ζουμάκι τους και να πάρουν χρώμα.
- Χαμηλώνουμε την ένταση και προσθέτουμε την κρέμα. Αφήνουμε για 10 λεπτά σε πολύ χαμηλή φωτιά να δέσει η σαλτσα.
- Στο τέλος, προσθέτουμε τον μαϊντανό και σερβίρουμε με μακαρόνια της επιλογής μας!
Comments
comments