Ingredients
- 1 πακέτο σπαράγγια
- χυμό απο μισό λεμόνι
- Ροδέλες απο μισό λεμόνι
- 2 σκελίδες σκόρδο (πολτοποιημένο)
- χοντρό αλάτι
- ελαιόλαδο
- ενα φύλλο λαδόκολλα για το ψήσιμο
Directions
- Αφου πλύνετε τα σπαράγγια, βάλτε τα σε ενα μπόλ με βραστό νερο να τα καλύπτει για 10 λεπτάκια. Στο εντωμεταξύ προθερμάνετε τον φούρνο σας στους 180 στον αέρα.
- Τοποθετείστε μια λαδόκολλα σε ταψί φούρνου. Απλώστε τα σπαράγγια και απο πάνω ρίξτε τον χυμό απο λεμόνι, μια καλή δοση ελαιόλαδο, χοντρό αλάτι και σκορπίστε το πολτοποιημένο σκόρδο απο πάνω.
- Ψήστε στους 180 για 15-20 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα τα σπαράγγια!