Υλικα
- 4 μπούτια κοτόπουλο φιλεταρισμένα
- 1 κγ κόκκινο πιπέρι
- αλάτι, πιπέρι
- ελαιόλαδο
- 500γρ μανιτάρια λευκά
- 1 κρεμμύδι
- 200ml κρέμα γάλακτος
- φρέσκο θυμάρι
- κλωστἠ ψησίματος
Εκτελεση
- Ξεφλουδίστε και κόψτε σε πολύ μικρά κομματάκια τα μανιτάρια και το κρεμμύδι. Σωτάρετε σε ενα φαρδύ τηγάνι για 10 λεπτἀ σε λίγο ελαιόλαδο.
- Προσθέστε αλάτι & πιπέρι και την κρέμα γάλακτος και χαμηλώστε την ένταση της εστίας σας. Ρίξτε απο πάνω 3-4 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι και αφήστε το να σιγοβράσει, ανακατεύοντας συχνά για να μην σας κόψει η κρέμα.
- Γυρίστε ανάποδα τα φιλέτα και ρίξτε λίγο κόκκινο πιπέρι στο καθ᾽ἐνα. Βάλτε λίγη γέμιση στην μέση και ρολάρετε. Δέστε τα με σχοινί και βάλτε τα σε ενα ταψί με λίγο ελαιόλαδο.
- Ψήστε τα για 25 λεπτά στους 160 βαθμούς.
Comments
comments