Σπουδαίες συμβουλές απο ανθρώπους που αγαπούν αληθινά αυτό που κάνουν

Σπουδαίες συμβουλές απο ανθρώπους που αγαπούν αληθινά αυτό που κάνουν

Είναι σχεδόν παράδοση, κάθε φορά που κατεβαίνουμε Αθήνα για δουλειές με τον άντρα μου, να πηγαίνουμε σε ένα καλό εστιατόριο. Αυτή τη φορά βρεθήκαμε στην πρωτεύουσα για την απονομή των βραβείων Food Blog Awards από το ΒΗΜΑ Gourmet. Έχοντας κερδίσει ένα βραβείο όπως ξέρετε, μεθυσμένη ακόμα από την χαρά της διάκρισής μου, είπαμε να το γιορτάσουμε με ένα απολαυστικό γεύμα στο Βαρούλκο Seaside.

Η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο εστιατόριο το έχουμε επισκεφτεί πολλές φορές μιας και βρίσκεται σε μια υπέροχη τοποθεσία, στην κυριολεξία πάνω στην θάλασσα στην πανέμορφη μαρίνα του Mικρολίμανου. Η αισθητική του χώρου είναι εκπληκτική, το προσωπικό ευγενέστατο και οι γεύσεις απλά θεϊκές! Μάλιστα αυτή την φορά, εξεπλάγην ευχάριστα όταν μας δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά τον ιδιοκτήτη και βραβευμένο Chef, τον Κύριο Λευτέρη Λαζάρου. Απλός, καταδεκτικός και γλυκός.

Όταν μάλιστα βρήκα το θάρρος να του πω” Ξέρετε κύριε Λαζάρου, ασχολούμαι κι εγώ με την μαγειρική! Εχθές κέρδισα και ένα βραβείο στον διαγωνισμό του BHMA Gourmet!“, μου αποκρίθηκε χαμογελώντας “Αλήθεια;; Συγχαρητήρια! Και εγώ γράφω για το ΒΗΜΑ Gourmet και ήμουν κι εγώ εκεί εχθές! Τι βραβείο κέρδισες;” Του είπα πως κέρδισα το Βραβείο κοινού στην κατηγορία μου. Η απάντηση του ήταν η εξής: “Ξέρεις, οι Χρυσοί Σκούφοι και οι βραβεύσεις των ειδικών είναι σημαντικές για έναν chef, μα το πιο σπουδαίο είναι η αγάπη του κόσμου και η ανταπόκριση του σε αυτό που κάνεις. Αν αγαπάς αυτό που κάνεις, ο κόσμος το καταλαβαίνει και θα σε υποστηρίξει!”

Σπουδαίες συμβουλές απο ανθρώπους που αγαπούν αληθινά αυτό που κάνουν. Aυτή είναι και η συνταγή της επιτυχίας.

Σας ευχαριστώ πολύ Κύριε Λευτέρη Λαζάρου.

tumblr_o1wzo6qmMP1uq5n6vo1_250 tumblr_o1wzo6qmMP1uq5n6vo2_400tumblr_o1wzo6qmMP1uq5n6vo5_250 - Copy tumblr_o1wzo6qmMP1uq5n6vo3_250 - Copy tumblr_o1wzo6qmMP1uq5n6vo4_250 - Copy

Βαρούλκο Seaside

Ακτή Κουμουνδούρου 52
Μικρολίμανο, Πειραιάς
Τηλ: (+30) 210 5228400
E-mail: info@varoulko.gr

*** Οι φωτογραφίες είναι απο την επίσημη ιστοσελίδα του εστιατορίουΒαρούλκο

Comments

comments