Τηγανιτές Πατάτες…τα μυστικά!!!

Τηγανιτές Πατάτες…τα μυστικά!!!

Θα μου πείτε όσοι το διαβάζετε αυτο πως, σιγά καλέ! Δεν είναι και επιστήμη η τηγανιτή πατάτα! Εγω απαντώ και λέω πως ναι…είναι! Διαβάστε και εκτελέστε τα παρακάτω βήματα την επόμενη φορά που θα τηγανίσετε και θα με θυμιθείτε…είμαι ΣΙΓΟΥΡΗ!

τι πρεπει να γνωριζετε

  1. Πρώτα, καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες σε μικρά κομμάτια. Ετσι, εξασφαλίζουμε τραγανότητα στο τηγάνισμα!
  2. Τις καθαρισμένες πατάτες τις αφἠνουμε για μισή ώρα σε ενα μπόλ με κρύο νερό!
  3. Πρίν το τηγάνισμα, στραγγίζουμε τις πατάτες καλά και τις αλατίζουμε ωμές
  4. Το λάδι που θα χρησιμοποιήσετε να είναι αραβοσητέλαιο. Κάνει την διαφορά!
  5. Τέλος, οταν πέσουν στο τηγάνι μην τις ανακατέψετε κατευθείαν! Αφήστε τις να συρρικνωθούν λιγάκι και να πάρουν χρώμα. Μετά, με μια τρυπητή κουτάλα ανακατέψτε προσεκτικά! Βγάλτε τις μόλις πάρουν χρώμα και στραγγίστε τις πάνω σε μπόλικο χαρτί κουζίνας

Δεν είναι πολλά τα βήματα αλλά σημαντικά….περιμένω εντυπώσεις στα social media!!!

Comments

comments