Υλικά
- 3 αυγά ( ενα ολόκληρο και 2 ασπράδια)
- 6 μικρά μανιτάρια
- 1 μικρή ντομάτα
- 2 φέτες γαλοπούλα light για τόστ
- μισό κρεμμύδι
Εκτελεση
- Σπάστε και ξεχωρίστε τα αυγά σας και χτυπήστε ελαφρά προσθέτωντας μισο κγ αλάτι.
Ξεφλουδίστε τα μανιτάρια και κόψτε τα σε λεπτές φέτες, κόψτε την ντομάτα και το κρεμμύδι σε μικρά κομμάτια και την γαλοπούλα σε κυβάκια. - Τηγανίστε για 5 λεπτά, ανακατεύοντας συχνά για να ψηθούν τα λαχανικά και να πάρει χρώμα η γαλοπούλα. Ρίξτε απο πάνω τα αυγά και σκεπάστε με ενα καπάκι. Το κάνω αυτό για να ψηθεί καλά το αυγό και απο τις 2 πλευρές ΚΑΙ επειδή δεν μπορώ να αναποδογυρίσω ομελέτα χωρίς να μου διαλυθεί!
- Μόλις δείτε οτι ψήθηκε και απο πάνω η ομελέτα, διπλώστε την και σερβίρετε με μια δροσερή σαλατούλα ντομάτα – αγγούρι!