Λαβράκια φουρνιστἀ

Λαβράκια φουρνιστἀ

Λαβράκια στον φούρνο κανείς;; Οσους ξερω, παντα το σκεπάζουν το ψάρι με αλουμινόχαρτο αλλα εγω θα σας δείξω αλλον τρόπο!

Εκτέλεση

  1. Αλείφουμε το ταψί μας με ελαιόλαδο..
  2. Κόβουμε σε ροδέλες 2 μέτριες πατάτες και τις χρησιμοποιούμε ως βάση (μαξιλαράκι) για τα ψάρια για να μην κολλήσουν στο ταψί!
  3. Τα ψάρια φίλοι μου θέλουν το αλατάκι τους γι᾽αυτο μην το λυπηθείτε! Αλλο ενα κόλπο που μου έμαθε η μητέρα μου, ειναι να βάζω λεμόνι στην κοιλιά και ροδέλες ντομάτας απο πάνω και ετσι το ψάρι μας παραμένει τρυφερό και λεμονάτο!
  4. Λιγο λαδάκι ακόμα, ρίγανη, λίγο μαιντανό για άρωμα, 20 λεπτά στον φούρνο στους 170῏180 βαθμους κελσίου και ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!  

 

Comments

comments