ΥΛΙΚΑ
- 1/2 φλυτζάνι ελαιόλαδο (η ηλιέλαιο)
- 3/4 φλυτζάνι συρόπι αγαύης
- 2 αβγἀ
- 1/2 ποτἠρι γάλα
- 1 κγ βανίλια σκόνη
- 1 πρέζα αλάτι
- 2 φλυτζάνια καφἐ αλεύρι
- 1 φακελάκι baking powder
- 1 κούπα blueberries
Directions
- Προθερμάστε τον φουρνο σας στους 180 βαθμούς κελσίου
- Ανακατέψτε το ελαιόλαδο, το συρόπι αγαύης και το γάλα σε ενα μπόλ.
- Προσθέστε τα αβγά ενα ενα ανακατεύοντας καλά (ιδανικά με μίξερ χειρός η μεγάλο μίξερ πάγκου)
- Προσθέστε το αλεύρι και ολα τα στεγνά υλικά και ανακατέψτε καλά. Επειτα με μια μαρίζ, διπλώστε απαλά τα blueberry στο μείγμα.
- Βουτυρώστε εναν δίσκο για muffin η βάλτε φύλλα απο αντικολλητικό χαρτί σε κάθε θηκούλα.
- Προσθέστε απο 1.5 κουτάλι σούπας μείγμα σε καθε θήκη. Πασπαλίστε με λίγη καστανή ζάχαρη απο πάνω και ψήστε για 17 λεπτά! Ετοιμα και καλή σας απόλαυση!
Comments
comments