Υλικα
- 1 ½ μάνγκο καθαρισμένο και κομμένο
- 1 λάιμ (μοσχολέμονο) και το ξύσμα του
- 4 φιλέτα κοτόπουλο στήθος
- ντοματίνια
- 1 κγ μέλι ( η σιρόπι αγαύης)
- 1 κγ αλάτι
- 2 κ σούπας φρέσκο χυμό πορτοκάλι
- 250γρ ρύζι (μπονέ)
- μια πρέζα σαφράν
Εκτελεση
- Σε ένα μπλέντερ, προσθέστε μισο απο το μάνγκο που έχετε κόψει σε κύβους μαζι με το λάιμ. το ξύσμα του, μέλι. χυμό πορτοκάλι και αλάτι. Μόλις ανακατευτούν καλά τα υλικά, κόψτε το κοτόπουλο σε κύβους, βάλτε το μεσα στο μείγμα και μαρινάρετε για μια ωρα εως και 1 μερα!
- Βράστε 2 λιτρα νερό και μαγειρέψετε το ρύζι σας με μια πρέζα σαφράν και μια κουταλια της σούπας αλάτι. Μόλις ετοιμαστεί, σουρώστε το και βάλτε το στην άκρη για σερβίρισμα.
- Προθερμάστε το γκρίλ του φούρνου σας στους 250 βαθμούς κελσίου και αρχίστε να φτιάχνετε τα σουβλάκια σας, προσθέτοντας τα υλικά με την ακόλουθη σειρά:
- ντοματίνι – κοτόπουλο – μάνγκο – κοτόπουλο – μάνγκο – κοτόπουλο – ντοματίνι
- Μαγειρέψτε για 5 λεπτά απο κάθε πλευρά και σερβίρετε με το ρύζι σας! Καλή Όρεξη!