Greek-Mama Meatballs! A classic….
Ingredients:
- 500g beef mince
- ½ teaspoon of dry mint
- 1 teaspoon salt
- 1 teaspoon allspice
- 2 tablespoons of chopped up parsley
- 4 tablespoons of bread crumbs
- 1 egg
- 1 teaspoon mayonnaise
- 4 tablespoons homemade tomato sauce or canned
Method:
All you have to do is mix up all your ingredients really well in a deep bowl. Form into small meatballs (or any size you like) and either pan fry with some Olive Oil or lay a sheet of baking (parchment) paper and cook in the oven for 20 to 25 minutes on 180 deg Celsius!
Τα Κεφτεδάκια μου! Δοκιμάστε τα…!
Συστατικά:
- 500γρ κιμά μοσχαρίσιο
- ½ κγ ξερό δυόσμο
- 1 κ σούπας αλάτι
- 1 κγ μπαχάρι
- 2 κ σούπας μαιντανό ψιλοκομμένο
- 4 κ σούπας γαλέτα (τριμμένη φρυγανιά)
- 1 αυγό
- 1 κγ μαγιονέζα
- 4 κ σούπας σάλτσα ντομάτας σπιτική η κονσέρβα
Εκτέλεση:
Το μόνο που χρειάζετε να κάνετε είναι να ανακατέψτε καλά τα υλικά σε ένα μεγάλο μπώλ. Πλάστε σε μικρά η μεγάλα κεφτεδάκια και είτε τηγανίστε τα σε λίγο ελαιόλαδο η μπορείτε επίσης να τα βάλετε στον φούρνο ( σε αντικολλητικό χαρτί ) και ψήστε για 20 με 25 λεπτά στους 180 βαθμούς!