Greek-Mama Meatballs! A classic….

Ingredients:

  • 500g beef mince
  • ½ teaspoon of dry mint
  • 1 teaspoon salt
  • 1 teaspoon allspice
  • 2 tablespoons of chopped up parsley
  • 4 tablespoons of bread crumbs
  • 1 egg
  • 1 teaspoon mayonnaise
  • 4 tablespoons homemade tomato sauce or canned

Method:

All you have to do is mix up all your ingredients really well in a deep bowl. Form into small meatballs (or any size you like) and either pan fry with some Olive Oil or lay a sheet of baking (parchment) paper and cook in the oven for 20 to 25 minutes on 180 deg Celsius!

Τα Κεφτεδάκια μου! Δοκιμάστε τα…! 

Συστατικά:

  • 500γρ κιμά μοσχαρίσιο
  • ½ κγ ξερό δυόσμο
  • 1 κ σούπας αλάτι
  • 1 κγ μπαχάρι
  • 2 κ σούπας μαιντανό ψιλοκομμένο 
  • 4 κ σούπας γαλέτα (τριμμένη φρυγανιά)
  • 1 αυγό
  • 1 κγ μαγιονέζα
  • 4 κ σούπας σάλτσα ντομάτας σπιτική η κονσέρβα

Εκτέλεση:

Το μόνο που χρειάζετε να κάνετε είναι να ανακατέψτε καλά τα υλικά σε ένα μεγάλο μπώλ. Πλάστε σε μικρά η μεγάλα κεφτεδάκια και είτε τηγανίστε τα σε λίγο ελαιόλαδο η μπορείτε επίσης να τα βάλετε στον φούρνο ( σε αντικολλητικό χαρτί ) και ψήστε για 20 με 25 λεπτά στους 180 βαθμούς!

Comments

comments