Μια εύκολη και γρήγορη λύση που θα σας γλυτώσει χρόνο οταν μαγειρεύετε! Θα έχετε μια έτοιμη σαλάτα στο ψυγείο σας που μπορεί να διατηριθεί εως και 4 μέρες!
Ingredients
- 1 βάζο του 1 Λίτρου ( η και πιο μικρό, οτι επιθυμείτε!)
- 10 ντοματίνια η 2 ντομάτες
- 1 μικρό κρεμμύδι
- Μερικές ελιές καλαμών
- 1 μικρό αγγούρι
- 100γρ Φέτα
- 5 – 6 μικρά παξιμαδάκια κριθαρένια
Για το ντρέσινγκ:
- 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 1 πρέζα σκόνη σκόρδου (η μια σκελίδα κομμένη λεπτά)
- 1 κγ ξύδι μπαλσάμικο
Directions
- Είναι τοσο απλό! Πρώτα, βάζουμε τα υλικά για το ντρέσινγκ σε ενα μπόλακι. Το ανακατεύουμε και το προσθέτουμε στο βάζο.
- Πλένουμε και κόβουμε τα λαχανικά μας και μετά προσθέτουμε τα υλικά με την εξής σειρά: Ντομάτα, αγγούρι, κρεμμύδι, ελιές, τυρί, παξιμάδια. Καλό ειναι τα πιο υγρά υλικά να τα έχουμε κάτω και τα πιο σκληρά πάνω!
- Κλείστε καλά το βάζο και βάλτε το στο ψυγείο σας!
- Για να το σερβίρετε, απλά ανακαινίστε το βάζο σας και ρίξτε μετα την σαλάτα σε μια σαλατιέρα! Είναι μια τέλεια ασχολία να κάνετε και με τα παιδιά σας! Δοκιμάστε το!