Σε όλους καποια στιγμη έχουν τελειώσει τα φρέσκα βότανα! Σε μένα πάντως πολλές φορές…. αλλά σας έχω τη λύση! Εκτός απ το να τα καθαρίζετε, να τα κοβετε και να τα αποθηκεύετε στον καταψύκτη μπορείτε να φτιάξετε κυβάκια με ελαιόλαδο και βότανα και τα τα παγώσετε ωστε να είναι έτοιμα για χρήση.
Απλα βγαζετε ενα κυβάκι και το ρίχνετε στην κατσαρόλα σας!
Οι επιλογές είναι πάρα πολλές. Εγω χρησιμοποίησα σκόρδο, μαιντανό και άνηθο. Φυσικά μπορείτε να προσθέστε οποιπδήποτε βότανο της αρεσκείας σας! Πιστέψτε με θα εξοικονομήσετε πολυ χρόνο!