Σπιτική Σάλτσα Ντομάτας

Σπιτική Σάλτσα Ντομάτας

Πλένουμε και ζεματάμε τις ντομάτες. Ξεφλουδίζουμε και κόβουμε σε μικρά κυβάκια και τα βάζουμε σε μια βαθια κατσαρόλα. Δεν μπορώ να βάλω σε λίςτα τα υλικά αλλα αυτό που μπορώ να σας πω είναι, πως για 10 φλυτζάνια καθαρισμενες, κομμενες ντομάτες, προσθέτουμε 2 κ Σουπας ζάχαρη, 1 κ Σουπας αλάτι και μισή κούπα λάδι. Βράζουμε σε χαμηλή ως μέτρια φωτία μέχρι να εξατμιστεί το περισσότερο νερό απο την ντομάτα!Ανακατεύουμε πολυ καλα για να μην κολλήσει! Αυτο φυσικά απαιτεί να εισαι απο πάνω απο την κατσαρόλα! Θα γινει ενας παχύρευστος πολτός και είναι έτοιμο! Τοποθετούμε σε βάζα και τα αναποδογυρίζουμε για να σφραγίσουν!

Comments

comments