Απλή και νόστιμη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού! Ως ντίπ, ως σάλτσα για το κρέας η συνοδευτικό για το ρύζι σας! Δοκιμάστε το!
Υλικά
- 500γρ μανιτάρια
- 250γρ κρέμα γάλακτος
- 1 κΣ βεγγέτα ( η έναν κύβο KNORR )
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 κγ κόκκινο πιπέρι
- 1 κ σοὐπας κόρν φλάουρ διαλλειμένο σε ενα σφινάκι κρύο νερό
Εκτέλεση
- Ξεφλουδίστε τα μανιτάρια και ψιλοκόψτε! Αφήστε τα στην άκρη. Κάψτε ενα τηγάνι και προσθέστε 5κ σούπας ελαιόλαδο. Σωτάρετε το κρεμμύδι για 2 με 3 λεπτά.
- Προσθέστε τα μανιτάρια και μόλις βγάλουν το ζουμί τους, αφήστε τα για 5 λεπτά. Προσθέστε την κρέμα και χαμηλώστε την φωτιά στο 3. (Απο 1 εως 9 η ένταση) Σκεπάστε και αφήστε για τουλάχιστον 20 λεπτά.
- Μετά το πάρασμα του χρόνου, προσθέστε το κοκκινο πιπέρι και την βεγγέτα. Θα δείτε πως η σάλτσα θα είναι αρκετἀ νερουλή γιαυτο και προσθέτουμε το κορν φλάουρ! Απλά, πρεπει να φέρετε την σάλτσα σε βράση, να την αφαιρέσετε απο το μάτι και ΜΕΤΑ να το προσθέσετε και να το ανακατέψετε καλά!
- Μπορείτε να προσθέσετε παραπἀνω κορνφλάουρ (διαλλειμένο παντα σε κρύο νερο) αν θέλετε να είναι πιο πηχτή η σάλτσα! Σερβίρετε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι! Καλή επιτυχία!