Κοτόπουλο στήθος με κύμινο, μουστάρδα, λεμόνι και πιπέρι! Υπέροχος συνδιασμός γεύσεων!
Υλικά
- 4 φιλέτα κοτόπουλο στήθος (χωρίς πέτσα)
- 2 κουταλιές σούπας Κύμινο
- 2 κουταλιές σούπας μουστάρδα dijon
- αλάτι, πιπέρι
- Χυμὀ απο ενα λεμόνι
- 1 μεγάλο κρεμμύδι στο μούλτι
Εκτέλεση
- Βάλτε όλα τα υλικά σας σε ένα βαθύ μπολ και ανακατέψτε τα καλά. Μαρινάρετε το κοτόπουλο και αφήστε το για 30 λεπτά ως και 3 ώρες στο ψυγείο, σκεπασμένο καλά πάντα με διαφάνεια.
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, προσθέστε 4 κ σούπας ελαιόλαδο. Μολις ζεσταθεί, ψήστε τα στήθη σε μέτρια φωτιά για περίπου 6 λεπτά απο κάθε πλευρά.
- Αυτο βέβαια εξαρτάται απο το πάχος του γιαυτό πρίν σερβίρετε, επιβεβαιώστε πως ειναι καλά ψημένο το κοτόπουλο! Εγω το σέρβιρα με μια υπέροχη δροσερή Χωριάτικη σαλάτα! Καλη επιτυχία και καλή όρεξη!