…Θεϊκός συνδιασμός!
Υλικα
- Δυο 250γρ φιλέτα σολωμού
- 4 κ σούπας ψιλοκομμένο άνιθο
- Χυμό απο ένα λεμόνι
- 6 λεπτές φέτες λεμονιού
- 2 σκελίδες σκόρδο (πατημένα στην πρέσσα σκόρδου)
- Αλάτι Ιμαλαϊων
Directions
- Ξεπλύνετε τον σολωμό κάτω απο κρύο τρεχούμενο νερό. Αλατίστε και αφήστε στην άκρη.
- Σε ένα μικρό μπόλ, ανακατέψτε τον άνιθο, λεμόνι και το σκόρδο. Τοποθετήστε τον σολωμό σε ενα ταψι που έχετε στρώσει απο πάνω ενα φύλλο λαδόκολα.
- Μοιράστε το μείγμα πἀνω απο τα 2 κομμάτια, βάλτε απο 3 φέτες λεμόνι στο καθένα και μαγειρέψτε σε προθερμασμένο φούρνο για 12 λεπτά στους 200 βαθμούς κελσίου. Η γεύση θα σας απογειώσει!