Αβγά σκράμπλ

Αβγά σκράμπλ

Τα μυστικά πίσω απο αφράτα αβγουλάκια σκράμπλ είναι το σωστό ανακάτεμα και η κρέμα γάλακτος! Δοκιμάστε το και θα δείτε πως δεν θα έχουν να ζηλέψουν τίποτα τα αβγά σας απο αυτα που τρώτε συνήθως σε ξενοδοχεία στα μπουφέ!

Ingredients

  • 4 αβγά
  • 20γρ βούτυρο
  • 2 κ σούπας κρέμα γάλακτος light
  • αλάτι & πιπέρι

Directions

Λιώστε το βούτυρο σε ενα μικρό αντικολλητικο τηγάνι.

Σπάστε τα αβγά σας σε ενα μπόλ και ανακατέψτε τα ελαφρώς με ενα πιρούνι.

Ρίξτε τα μέσα στο τηγάνι σε ψηλή θερμοκρασία και ανακατέψτε με μια ξύλινη κουτάλα. Μολις αρχίζουν και κολλάνε, αφαιρέστε τα απο την φωτιά και ανακατέψτε για 1 λεπτό.

Ξανατοποθετήστε τα στην φωτιά και αυτη την φορά βάλτε 1 κ σούπας κρἐμα γάλακτος. Ανακατέψτε πάλι και βγάλτε απο το ματι για ενα λεπτό πάλι.

Για τελευταια φορά, βάλτε τα πἀνω στο μάτι και ρίξτε την δεύτερη κουταλιά κρέμα γάλακτος. Ανακατέψτε και σερβίρετε αμέσως με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και αλατάκι.

***Σιγουρα θα σας κολλήσει λίγο στο τηγάνι….κρύο νερό και αρκετό ξύδι για να το αφαιρέσετε πιο εύκολα χωρίς την μυρωδιά του αβγού!

Comments

comments