Πολλές νοικοκοιρές κάνουν το λάθος να πανάρουν τα ψάρια με αβγό και φρυγανιά…Εντάξει δεν είναι λάθος, απλα υπάρχει κιάλλος πιο εύκολος τρόπος για να τηγανίσεις μια γλώσσα στην προκειμένη περίπτωση, ΚΑΙ να σου βγεί και τραγανή! Το μυστικό είναι το καλαμποκάλευρο! Ειναι το πιο σκληρό αλέυρι και δημιουργέι μια τέλεια κρούστα! Αυτό που κάνω εγω επίσης είναι, αφού καθαρίσω ( αυτο σας το κάνει ο ψαρράς αν δεν μπορείτε!), πλύνω και αλατίσω το ψάρι προσθέτω μπαχαρικά στο ίδιο το αλέυρι! Συγκεκριμένα βάζω την περιβόητη βεγγέτα η aromat που είναι παραπλήσιο! 1 κ σούπας σε 150γρ αλεύρι! Βεβαιωθείτε πως το λάδι είναι καυτό και τηγανίστε τις γλώσσες για 5 λεπτά απο κάθε πλευρά σε δυνατή φωτιά, δεν χρειάζονται παραπάνω!
Καλη επιτυχία!