Υλικα
- 250γρ κρεμώδες φυστικοβούτυρο
- 250γρ καστανή μαλακιά ζάχαρη
- 1 μεγάλο αβγό χτυπημένο
- 2 κ σούπας γεμάτες αλεύρι
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς κελσίου.
- Χτυπήστε το αβγό και σε αυτο προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατέψτε καλά.
- Στρώστε ενα ταψί με αντικολλητικό χαρτί. Πλάστε την ζύμη σε μικρές προς μεσαίες μπάλες αφἠνωντας 2 δάχτυλα κενό αναμεταξύ τους απο κάθε πλευρά.
- Πιεστε τα μπαλάκια κάτω με ενα πιρούνι σταυρωτά για να δώσετε σχήμα.
- Ψήστε για 7 λεπτά. Μολις τα βγάλετε, αφήστε τα τουλάχιστον 5 λεπτά πρωτού τα μετακινήσετε! Αλλιως θα σας διαλυθούν!
- Διακοσμίστε με φυστικοβούτυρο η με μάυρη ζάχαρη η ακόμη και με τα δυο! ***Μπορείτε επίσης στο ψήσιμο να προσθέσετε και μια πρεζούλα χοντρό αλάτι απο πάνω σε μερικά, η γεύση ειναι απίθανη!!!
Comments
comments