Το πιάτο και πιρούνι που χρησιμοποίησα σε αυτή την συνταγή είναι απο την σειρά της NATURESSE!
Τα είδη συσκευασίας και οικιακής χρήσης naturesse μπορούν να συνεισφέρουν σημαντικά στην προστασία του περιβάλλοντος καθως είναι βιοδιασπώμενα και κατασκευἀζονται απο ανανεώσιμες πρώτες ύλες. Θα ακολουθήσει αναλυτική ανάρτηση πρσεχώς!
Υλικά
Εκτέλεση
- Κόβουμε και πλένουμε καλα τα λαχανικά μας και τα βάζουμε σε ενα ταψί φούρνου.
- Προσθέστε την ντομάτα, το ελαιόλαδο και μπόλικο αλατοπίπερο και ανακατέψτε καλά. Προσθέστε 1/2 κούπα νερό και σκεπάστε με αλουμινόχαρτο.
- Με ενα μαχαιρι ανοιξτε 2 τρύπες μικρές και βάλτε το σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 στον αέρα για 30 λεπτά.
- Επειτα ξεσκεπἀστε, ανακατέψτε το και χαμηλώστε στους 170 βαθμούς. Ψήστε για επιπλέον 45 λεπτά ξεσκέπαστο και προς το τέλος προσθέστε και τον μαιντανό!
- Σερβίρετε με μπόλικη τριμμένη φέτα και…..Καλή Απόλαυση!















