Μια νόστιμη παραλλαγή!
Υλικά
- 1κ σούπας λάδι καρύδας
- 3 βρασμένα παντζάρια
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 κομμάτι τζίντζερ (οσο την σκελίδα του σκόρδου)
Directions
- Η διαδικασία είναι απλή και γρήγορη! Εγω χρησιμοποίησα έτοιμα βρασμένα παντζάρια για να εξοικονομήσω χρόνο! Αν έχετε φρέκσα ακόμα καλύτερα! Βρἀστε τα και ακολουθήστε μετά την συνταγἠ!
- Κόψτε πρώτα σε ροδέλες και μετά σε λωρίδες τα παντζάρια. Ζεστάνετε ενα τηγάνι με 1 κ σούπας λάδι καρύδας! Ναι, λάδι καρύδας! Είναι ελαφρύ και πολύ νόστιμο!
- Βάλτε τα παντζάρια, μια πρέζα αλάτι και τρίψτε απο πάνω το σκόρδο και το τζίντζερ προτιμάτε!
- Τηγανίστε σε δυνατή φωτιά για 5 λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς! Σερβίρετε με σαλάτα η και με γιαούρτι που είναι σαφως ο ιδανικός συνδιασμός!















