Μοσχαρίσιες μπριζόλες μαριναρισμένες τέλεια με σκόρδο, λεμόνι, θυμάρι και κρασί! Συνοδεύω με εναν πουρε πεντανόστιμο! Δοκιμάστε το!
Υλικά
- 4 μοσχαρίσιες μπριζόλες με κόκκαλο
- 2 σκελίδες σκόρδο κομμένες λεπτά
- χυμό απο ένα λεμόνι
- ½ ποτήρι λευκό ξηρό κρασί
- ¼ ποτήρι ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι
- Θυμάρι (εγω έβαλα αποξηραμένο, μπορείτε να βάλετε και 3 κλωνάρια φρέσκο όμως!)
Για τον πουρέ:
- 5 πατάτες
- 1 μεγάλο καρότο
- 2 κΣ γιαούρτι στραγγιστό
- 1 κΣ βούτυρο η μαργαρίνη
- 2 κΣ γάλα