Μια απλή μαρινάδα που απογειώνει την γεύση της γαρίδας. Συνταγή επιτυχημένη!
Υλικά
- 20 μεσαίες γαρίδες
- ¼ ποτήρι ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι
- χυμό απο ενα λεμόνι
- μαιντανός ψιλοκομμένος (προεραιτικά)
- 3 κουταλιές σούπας βιτάμ
Εκτέλεση
- Σε ενα μπόλ, προσθέστε το ελαιόλαδο και χυμό απο το λεμόνι και ανακατέψτε καλά. Καρικεύστε τις γαρίδες σας με μπόλικο αλάτι και λίγο πιπέρι και προσθέστε το στο μείγμα. Για καλύτερα αποτελέσματα αφήστε τις απο το βράδυ στην μαρινάδα, αλλιώς το λιγότερο 3 ώρες!
- Μόλις το βγάλετε απο την μαρινάδα, βάλτε τα σε ενα μικρό ταψί φούρνου και περιχύστε με την μαρινάδα και απο πάνω βάλτε το βούτυρο.
- Μαγειρέψτε στους 180 βαθμους στον αέρα για 15 λεπτά η μέχρι να αλλάξουν χρώμα. Σερβίρετε καυτές!