Lemon Cream Cake

Lemon Cream Cake

Ingredients

  • 2 1/2 packets biscuits
  • 300g butter
  • 600g greek yogurt
  • 400g sweetened condensed milk
  • Juice from one a lemon
  • zest from one orange
  • cinnamon to serve

Directions

  1. Χτυπάμε στο μπλέντερ τα μπισκότα και τα απλώνουμε σε ενα πυρέξ. Λιώνουμε το βούτυρο και το χύνουμε πάνω απο τα μπισκότα.
  2. Ανακατεύουμε καλά και φτιάχνουμε την βάση για το γλυκό, πιέζοντας με ενα κουτάλι για να είναι ομοιόμορφα μοιρασμένο.
  3. Σε ενα μπόλ αδειάζουμε το γιαούρτι, το ζαχαρούχο, το ξυσμα πορτοκαλιού και το χυμό λεμονιού. Ανακατευουμε καλά και απλώνουμε την κρέμα πανω απο τα μπισκὀτα.
  4. Αφήνουμε το γλυκό στο ψυγείο για 2 με 3 ωρες ή ακόμη καλύτερα σερβίρουμε την επόμενη μέρα με λίγη κανέλα. Ταιριάζει απίστευτα!

 

Comments

comments