Ingredients
- 2 1/2 packets biscuits
- 300g butter
- 600g greek yogurt
- 400g sweetened condensed milk
- Juice from one a lemon
- zest from one orange
- cinnamon to serve
Directions
- Χτυπάμε στο μπλέντερ τα μπισκότα και τα απλώνουμε σε ενα πυρέξ. Λιώνουμε το βούτυρο και το χύνουμε πάνω απο τα μπισκότα.
- Ανακατεύουμε καλά και φτιάχνουμε την βάση για το γλυκό, πιέζοντας με ενα κουτάλι για να είναι ομοιόμορφα μοιρασμένο.
- Σε ενα μπόλ αδειάζουμε το γιαούρτι, το ζαχαρούχο, το ξυσμα πορτοκαλιού και το χυμό λεμονιού. Ανακατευουμε καλά και απλώνουμε την κρέμα πανω απο τα μπισκὀτα.
- Αφήνουμε το γλυκό στο ψυγείο για 2 με 3 ωρες ή ακόμη καλύτερα σερβίρουμε την επόμενη μέρα με λίγη κανέλα. Ταιριάζει απίστευτα!