Πανεύκολη συνταγή έτσι; Ναι αλλα…μια καλή μου φίλη μου έδειξε ενα κολπάκι που απογειώνει την γεύση! Αυτη η συνταγή με παει πισω στην πρώτη δημοτικού, στο μάθημα της μαγειρικής (Ναι, είχαμε μάθημα μαγειρικής!) και ηταν το πρώτο φαγητο που έφτιαξα μόνη μου!
Υλικά
- 2 αυγά
- 1 κ σούπας ζαχαρούχο γάλα
- 2 φέτες ψωμί τοστ
- Άχνη ζάχαρη για σερβίρισμα
Εκτέλεση
Χτυπήστε καλα με ενα πιρούνι να ενωθούνε τα υλικά, βουτήξτε το ψωμάκι σας και απο τις 2 μεριές να απορροφήσει καλα το μείγμα και σε ενα καυτό αντικολλητικό τηγάνι προσθέστε λιγο ελαιόλαδο. Τηγανίστε και απο τις 2 πλευρές σε δυνατή φωτιά μέχρι να πάρουν ενα ωραίο χρυσαφί χρώμα! Λίγη άχνη ζάχαρη για γαρνίρισμα και απολαύστε! Το πιο τέλειο σνάκ!