Υλικά
- 200γρ μπισκότα πτι μπέρ
- 100γρ κουβερτούρα
- 300γρ κουβερτούρα γάλακτος
- Ξὐσμα απο μισό πορτοκάλι
- 1 σφηνάκι Λικέρ πορτοκάλι
Εκτέλεση
- Σε ένα μπόλ, σπάμε τα μπισκότα με το χέρι μας ελαφρά, ρίχνουμε το λικέρ, ανακατεύουμε και τα αφήνουμε στην άκρη.
- Σε ενα μπεν μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα και προσθέτουμε σε αυτήν το ξύσμα πορτοκαλιού. Περιχύνουμε τα μπισκότα και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
- Στρώνουμε ενα κομμάτι αλουμινόχαρτο και απο πάνω ακριβώς ενα κομμάτι λαδόκολα (45×45 και τα 2 φύλλα) Τοποθετούμε στην μέση το μείγμα και απλώνουμε ομοιόμορφα και διαμορφώνουμε ενα ρολό. Κλείνουμε καλά τις άκρες σαν καραμέλα και το τοποθετούμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 3 ώρες.
- Κόβουμε φέτα φέτα και σερβίρουμε παγωμένο.
Comments
comments