Κορμός Σοκολάτας με πορτοκάλι

Κορμός Σοκολάτας με πορτοκάλι

Υλικά

  • 200γρ μπισκότα πτι μπέρ
  • 100γρ κουβερτούρα
  • 300γρ κουβερτούρα γάλακτος
  • Ξὐσμα απο μισό πορτοκάλι
  • 1 σφηνάκι Λικέρ πορτοκάλι

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπόλ, σπάμε τα μπισκότα με το χέρι μας ελαφρά, ρίχνουμε το λικέρ, ανακατεύουμε και τα αφήνουμε στην άκρη.
  2. Σε ενα μπεν μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα και προσθέτουμε σε αυτήν το ξύσμα πορτοκαλιού. Περιχύνουμε τα μπισκότα και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
  3. Στρώνουμε ενα κομμάτι αλουμινόχαρτο και απο πάνω ακριβώς ενα κομμάτι λαδόκολα (45×45 και τα 2 φύλλα) Τοποθετούμε στην μέση το μείγμα και απλώνουμε ομοιόμορφα και διαμορφώνουμε ενα ρολό. Κλείνουμε καλά τις άκρες σαν καραμέλα και το τοποθετούμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 3 ώρες.
  4. Κόβουμε φέτα φέτα και σερβίρουμε παγωμένο.

Comments

comments