Ingredients
- 200g μπριζόλα μοσχαρίσια
- ½ φλιτζάνι σπιτικη σάλτσα ντομάτας
- 1 κγ μπαχάρι
- αλάτι και πιπέρι
- 1 κόκκινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- μια πρέζα ζάχαρη
- τριμμένη παρμεζάνα για το σερβίρισμα
- 250γρ μακαρόνια της επιλογής σας
Directions
- Σε ενα μικρο τηγάνι, προσθέστε λιγο λάδι και τηγανίστε το κρεμμύδι σας. Κόψτε τις μπριζόλες σε μικρα κομμάτια και προσθέστε τις στο τηγάνι.
- Ρίξτε μέσα την σαλτσα ντομάτας, ¼ ποτήρι νερό, λιγο αλάτι και πιπέρι, την ζάχαρη και το μπαχάρι και μόλις πάρει βράση χαμηλώστε την ένταση στο 2, σκεπάστε και αφήστε για σιγοβράσει για 20 λεπτά. Σε αυτο το χρονικό διάστιμα, βράστε μπόλικο νερό σε μια κατσαρόλα προσθέτωντας 1 κγ αλάτι (πάντα αλατίζουμε τα μακαρόνια μας, μην το ξεχνάτε!) και βράστε τα μακαρόνια σας για 10 λεπτά!
- Στραγγίστε τα μακαρόνια σας και ρίξτε τα απευθείας μεσα στην σάλτσα που φτιάξατε! Ανακατέψτε καλα και σερβίρετε με μπόλικη παρμεζάνα! Καλή απόλαυση!
Comments
comments