Mac & Cheese αλα Ελληνικά

Mac & Cheese αλα Ελληνικά

Αυτή είναι μια συνταγή που βρήκα στο eimaimama.gr, της Όλγας Μπενοπούλου. Διατηρεί ενα blog, το Olga’s Cuisine, και έχει υπέροχες συνταγές! Είναι ενα πιάτο λαχταριστό για παιδιά, δοκιμάστε το! Τα δικά μου τρελάθηκαν!

Υλικά

  • 400γρ μακαρονάκι κοφτό
  • 800γρ νερό
  • 1 γάλα εβαπορέ
  • 1 κ.γ κορν φλάουρ
  • 3 κ.σ μουστάρδα
  • 200γρ τυριά που λιώνουν τριμμένα
  • 200γρ φέτα
  • πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το νερό με τα ¾ γάλα αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε το μακαρονάκι και βράζουμε για 8 λεπτά
  2. Διαλύουμε το κορν φλάουρ στο υπόλοιπο γάλα, προσθέτουμε την μουστάρδα και τα ρίχνουμε στο μείγμα
  3. Ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά ακόμα μέχρι να δέσει η κρέμα και να ειναι ετοιμο το μακαρονάκι
  4. Αποσύρουμε απο την φωτιά και ρίχνουμε λίγα λίγα τα τυριά ανακατεύοντας
  5. Τέλος προσθέτουμε την φέτα και σερβίρουμε ζεστά! Καλή όρεξη λοιπόν!

Comments

comments