Υλικά
Για τα τρουφάκια με λευκή σοκολάτα:
- 60γρ λιωμένη λευκή κουβερτούρα
- 60γρ ινδοκάρυδο τριμμένο
- 130γρ ζαχαρούχο γάλα
- Μερικές σταγόνες λικέρ της επιλογής σας
Για τα τρουφάκια με μαύρη σοκολάτα
- 60γρ λιωμένη μαύρη κουβερτούρα
- 60γρ ινδοκάρυδο τριμμένο
- 60γρ λιωμένη κουβερτούρα κλασσική
- 130γρ ζαχαρούχο γάλα
- Μερικές σταγόνες Baileys
Για την επικάλυψη:
Τριμμένο ινδοκάρυδο
Εκτέλεση
- Εφτιαξα 2 δόσεις για να εχω παραλλαγή στα χρώματα αλλα και στην γεύση! Μπορείτε εσείς απλα να διπλασιάσετε την δόση και να χρησιμοποιήσετε όποια κουβερτούρα και λικέρ προτιμάτε!
- Για να τα ετοιμάσετε, προσθέστε τα υλικά μαζι σε 2 διαφορετικά σκεύη και ανακατέψτε καλα.
- Σκεπάστε και τοποθετἰστε τα στο ψυγείο για μια ώρα.
- Μολις δέσουν, δημιουργίστε μικρές μπαλίτσες και κυλίστε τα λευκά τρουφάκια σε νιφάδες σοκολάτες και τα σοκολατένια σε ινδοκάρυδο! Αφήστε τα αλλα 20 λεπτά στο ψυγείο πρωτου να τα σερβίρετε!