Τρουφάκια

Τρουφάκια

 

 

Υλικά

Για τα τρουφάκια με λευκή σοκολάτα:

  • 60γρ λιωμένη λευκή κουβερτούρα
  • 60γρ ινδοκάρυδο τριμμένο
  • 130γρ ζαχαρούχο γάλα
  • Μερικές σταγόνες λικέρ της επιλογής σας

Για τα τρουφάκια με μαύρη σοκολάτα

  • 60γρ λιωμένη μαύρη κουβερτούρα
  • 60γρ ινδοκάρυδο τριμμένο
  • 60γρ λιωμένη κουβερτούρα κλασσική
  • 130γρ ζαχαρούχο γάλα
  • Μερικές σταγόνες Baileys

Για την επικάλυψη:

Τριμμένο ινδοκάρυδο

Εκτέλεση

  1. Εφτιαξα 2 δόσεις για να εχω παραλλαγή στα χρώματα αλλα και στην γεύση! Μπορείτε εσείς απλα να διπλασιάσετε την δόση και να χρησιμοποιήσετε όποια κουβερτούρα και λικέρ προτιμάτε!
  2. Για να τα ετοιμάσετε, προσθέστε τα υλικά μαζι σε 2 διαφορετικά σκεύη και ανακατέψτε καλα.
  3. Σκεπάστε και τοποθετἰστε τα στο ψυγείο για μια ώρα.
  4. Μολις δέσουν, δημιουργίστε μικρές μπαλίτσες και κυλίστε τα λευκά τρουφάκια σε νιφάδες σοκολάτες και τα σοκολατένια σε ινδοκάρυδο! Αφήστε τα αλλα 20 λεπτά στο ψυγείο πρωτου να τα σερβίρετε!

 

 

Comments

comments