Υλικά
- 500γρ μανιτάρια
- 1κγ πάστα σκόρδου
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- 3 κ σούπας βούτυρο
- αλάτι/πιπέρι
- 3 σταγόνες ξύδι μπαλσάμικο (στην κυριολεξία 3 σταγόνες)
- 2 κ σούπας μαϊντανός ψιλλοκομμένος
Εκτέλεση
- Ξεφλουδίστε τα μανιτάρια και κόψτε το καθε ένα στα 4. Λιώστε το βούτυρο στο τηγάνι σας και τσιγαρίστε σε δυνατή φωτιά τα μανιτάρια για 5 λεπτά μέχρι να βγάλουν το ζουμί τους.
- Σε ενα μούλτι, προσθἐστε το κρεμμύδι και το σκόρδο και 1 κγ λάδι. Χτυπήστε μέχρι να γίνει πάστα. Προσθέστε το στο τηγάνι και τσιγαρίστε σε δυνατή φωτιά για αλλα 3 λεπτά.
- Χαμηλώστε την φωτιά και αφήστε τα μανιτάρια να σιγοψηθούν για αλλα 5 λεπτά. Μὀλις ετοιμαστουν, βάλτε το αλάτι, πιπέρι, τις 3 σταγόνες ξύδι και τον μαϊντανο και σερβίρετε ζεστά! Τόσο απλά, τόσο νόστιμα!