Υλικά
- 2 μεγάλα φιλέτα Πέρκας
- Ξύσμα απο ενα λεμόνι
- Χυμὀ απο ενα λεμὀνι
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι
- Φρέσκια Ρίγανη
- Αλάτι
- 4 κ σούπας ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε τον φούρνο σας στους 190 βαθμούς Κελσίου. Ξεπλύντε τα φιλέτα και κόψτε το καθένα σε 4 κομμάτια.
- Βἀλτε τα πάνω σε ενα ταψί στο οποίο έχετε στρώσει λαδόκολα και αλατίστε και απο τις 2 πλευρές καλά! Προσθέστε φρεσκοτριμμένη ρίγανη και ρίξτε το λεμόνι και το λάδι και απλώστε το καλα πανω απο κάθε φιλέτο.
- Ρίχτε απο πάνω το ξύσμα λεμονιού και ψήστε για 15 λεπτά η μέχρι να ψηθεί το ψάρι σας. Σερβίρετε με ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι και λίγο λεμονάκι παραπάνω! Καλἠ επιτυχἰα και καλἠ όρεξη!
Comments
comments