Πἐρκα στον Φούρνο

Πἐρκα στον Φούρνο

Υλικά

  • 2 μεγάλα φιλέτα Πέρκας
  • Ξύσμα απο ενα λεμόνι
  • Χυμὀ απο ενα λεμὀνι
  • 1 φρέσκο κρεμμυδάκι
  • Φρέσκια Ρίγανη
  • Αλάτι
  • 4 κ σούπας ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε τον φούρνο σας στους 190 βαθμούς Κελσίου. Ξεπλύντε τα φιλέτα και κόψτε το καθένα σε 4 κομμάτια.
  2. Βἀλτε τα πάνω σε ενα ταψί στο οποίο έχετε στρώσει λαδόκολα και αλατίστε και απο τις 2 πλευρές καλά! Προσθέστε φρεσκοτριμμένη ρίγανη και ρίξτε το λεμόνι και το λάδι και απλώστε το καλα πανω απο κάθε φιλέτο.
  3. Ρίχτε απο πάνω το ξύσμα λεμονιού και ψήστε για 15 λεπτά η μέχρι να ψηθεί το ψάρι σας. Σερβίρετε με ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι και λίγο λεμονάκι παραπάνω! Καλἠ επιτυχἰα και καλἠ όρεξη!

Comments

comments