Cheesecake! Είναι πανεύκολο, κρύο, γλυκό ΟΣΟ πρέπει και απλά τέλειο!
Υλικα
- 500γρ τυρί κρέμα Philadelphia (εκτός ψυγείου)
- ¾ κουτάκι ζαχαρούχο γάλα
- χυμό απο μισό λεμόνι
- 2 κουτάκια Digestive
- 200γρ μαργαρίνη
- Μαρμελάδα
Directions
- Φτιάχνουμε πρώτα την βάση. Τρίβουμε στο μούλτι τα μπισκότα και σε ένα κατσαρολάκι η στον φούρνο μικροκυμάτων λιώνουμε την μαργαρίνη.
- Τα ανακατεύουμε μαζί και στρώνουμε το μείγμα ομοιόμορφα σε ενα στρόγγυλο ταψί (22εκ). Το αφήνουμε στο ψυγείο για 10 λεπτά μέχρι να φτιάξουμε την κρέμα.
- Σε ένα μπόλ ανακατεύουμε την Philadelphia, το ζαχαρούχο και το λεμόνι μέχρι να διαμορφοθεί ενα συμπαγές μείγμα. Αν χρειαστεί, προσθέστε επιπλέον τυρί κρέμα.
- Ρίχνουμε την γέμιση πάνω απο την βάση και απλώνουμε ομοιόμορφα και αφήνουμε το cheesecake να δέσει στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες.
Πρίν το σερβίρουμε, γαρνίρουμε με την μαρμελάδα της επιλογής μας!!!