Στρούντελ με μήλο και αχλάδι

Στρούντελ με μήλο και αχλάδι

Είστε στην κουζίνα και ετοιμάζετε ενα στρούντελ με μήλο και αχλάδι και βλέπετε ότι έχετε φτιάξει πάρα πολύ γέμιση; Βάλτε το στην άκρη και να δημιουργήσετε ένα γευστικό και εντυπωσιακό γλυκό!

Φτιάξτε ζελέ της αρεσκείας σας και χωρίστε το σε ποτήρια στο 1/3. Αφήστε το να δέσει  για τουλάχιστον δύο ώρες. Στη συνέχεια, προσθέστε γέμιση στη μέση. Η γέμιση μπορεί να είναι απο οποιασδήποτε επιδόρπιο που σας έχει απομείνει! Μην περιοριστείτε σε σε αυτό. Απλά αυτος ο συνδιασμός καραμελωμένων φρούτων με καρύδια και σταφίδες ειναι δοκιμασμένο και θα δώσει μια επιπλέον εορταστική αίσθηση μεσα στον χειμώνα! Χτυπήστε λιγη κρέμα γαλακτος χωρίς ζάχαρη, βάλτε την ως τελευταία στρώση και πασπαλίστε με μερικά καρύδια στην κορυφή! Ελπίζω να σας αρέσει η ιδέα μου! Καλή απόλαυση!

Comments

comments