Φιλέτο Μοσχαρίσιο

Φιλέτο Μοσχαρίσιο

Το πιο τέλειο μοσχαρίσιο φιλέτο για εμένα και τον άντρα μου, μαγειρεύεται σενιάν…μισοψημένο δηλαδή, σχεδόν ωμό! Η συνταγή είναι εύκολη στην εκτέλεση αλλά και γρήγορη! Δεν θα σας πάρει πολύ χρόνο αλλά χρειάζεται να είστε πάνω απο το τηγάνι και να χρονομετράτε!

Ingredients

  • 4 μοσχαρίσια φιλέτα κομμένα σε φέτες τριών εκατοστών περίπου, οχι πιο χοντρές!
  • Ελαιόλαδο
  • 2 Knorr κύβους βοδινού

Εκτέλεση

  1. Ζεσταίνουμε ενα αντικολλητικό τηγάνι (στο πιο δυνατό βαθμό) και ρίχνουμε ενα κουταλάκι του γλυκού λάδι, ίσα ίσα να ακουμπήσουν τα φιλέτα πάνω οταν τα ψήνουμε.
  2. Μέχρι να ζεσταθεί το τηγάνι, μαρινάρουμε τα φιλέτα. Διαλύουμε σε ενα μπολάκι τα Knorr, βάζουμε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και ανακατεύουμε καλά. Έπειτα, αλείφουμε τα φιλέτα με το μείγμα που μόλις φτιάξαμε και τα τοποθετούμε στο τηγάνι.
  3. Μετράμε ακριβώς 3 λεπτά στην πιο δυνατή φωτιά, τα γυρίζουμε με μια πιάστρα (Οχι πιρούνι, διότι θελουμε να σφραγίσουμε την υγρασία του κρέατος) για άλλα 3 λεπτά και κλείνουμε το μάτι. Τις αφήνουμε για αλλο ένα λεπτό με σβηστό το μάτι και μετά σερβίρουμε!

Ελπίζω να σας πετύχει και να σας αρέσει πολύ! Καλή Όρεξη!

Comments

comments