Το πιο τέλειο μοσχαρίσιο φιλέτο για εμένα και τον άντρα μου, μαγειρεύεται σενιάν…μισοψημένο δηλαδή, σχεδόν ωμό! Η συνταγή είναι εύκολη στην εκτέλεση αλλά και γρήγορη! Δεν θα σας πάρει πολύ χρόνο αλλά χρειάζεται να είστε πάνω απο το τηγάνι και να χρονομετράτε!
Ingredients
- 4 μοσχαρίσια φιλέτα κομμένα σε φέτες τριών εκατοστών περίπου, οχι πιο χοντρές!
- Ελαιόλαδο
- 2 Knorr κύβους βοδινού
Εκτέλεση
- Ζεσταίνουμε ενα αντικολλητικό τηγάνι (στο πιο δυνατό βαθμό) και ρίχνουμε ενα κουταλάκι του γλυκού λάδι, ίσα ίσα να ακουμπήσουν τα φιλέτα πάνω οταν τα ψήνουμε.
- Μέχρι να ζεσταθεί το τηγάνι, μαρινάρουμε τα φιλέτα. Διαλύουμε σε ενα μπολάκι τα Knorr, βάζουμε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και ανακατεύουμε καλά. Έπειτα, αλείφουμε τα φιλέτα με το μείγμα που μόλις φτιάξαμε και τα τοποθετούμε στο τηγάνι.
- Μετράμε ακριβώς 3 λεπτά στην πιο δυνατή φωτιά, τα γυρίζουμε με μια πιάστρα (Οχι πιρούνι, διότι θελουμε να σφραγίσουμε την υγρασία του κρέατος) για άλλα 3 λεπτά και κλείνουμε το μάτι. Τις αφήνουμε για αλλο ένα λεπτό με σβηστό το μάτι και μετά σερβίρουμε!
Ελπίζω να σας πετύχει και να σας αρέσει πολύ! Καλή Όρεξη!